Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı terk etmelerini katkısızlar.

Yangın kabilinden evgin durumlarda içeriden yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma handikap sıfır bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini bâtıneriye hapseder.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Hatta geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve hizmet maslahatlemleri esnasında kullanıcılara ağır kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında kıymettar bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir müddet ısı ve kıvılcım geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın bapsı sıkı ve dayanıklı bir kuruluşya sahiptir ve suhuletle dokunca görmeyecek şekilde tasarım edilmektedirler.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını metodik kontroller ile denetlemek ve eşmek değerlidir.

Bu mevzuda mezun yangın firmasından iane alabileceğiniz kabil, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile eğitim verdikleri bilinmektedir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha rakik malzeme kullanılabilir. Yine bu tip bapda bir standart olmadığı için sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya henüz ayrıntılı kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını özge ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara nail olmak mümkündür. Müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve metanet için tercih edilir.

Yangın Kapısı taban amacı insanların zarar görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Hassaten, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, amelî şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın anında kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla sadık orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması muhtevain kapının hızla kapanması çok Yangın Çıkış Kapısı önemlidir. 

Report this wiki page